Steg för prototyper

Bakbord

Breadboard bygger en grundläggande arbetsmodell för slutprodukten. De typer av prototyper som skapats i detta skede kan användas för att kommunicera dina designkoncept till potentiella modelltillverkare eller tillverkare så att de får en bättre uppfattning om utseendet och känslan av din slutprodukt.

Presentation Prototype

Presentationsprototyp skapar en kopia av den slutliga produkten som kan fungera som ett reklammaterial. Det här steget visar produktens funktionalitet, men kanske inte är en exakt kopia av den slutliga produkten.

Pre-Production Prototype

Pre-Production prototyp ger dig en exakt kopia av den slutliga produkten, så att du kan granska alla aspekter av produkten i detalj och identifiera potentiella designproblem innan du lanserar den slutliga produkten. Ritningarna eller fotografierna av denna prototyp kan användas i broschyrer, utskick, broschyrer och reklam.

Den färdiga prototypen är ett funktionellt mästerverk. Det kan ge dig en omfattande förståelse om din faktiska produkt och kan hjälpa dig att identifiera och korrigera alla problem som kan uppstå i de senare produktionsstegen

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar