Kreativa Presentkorgar

Bildkälla:

Presentkorgar som är anpassade för mottagarnas hobbyer är mycket populära gåvor. Det finns många sätt att fylla en presentkorg med de bästa artiklarna. Några heta favoriter för presentkorgar kan vara tematiska och kan inkludera:

Choklad

En av de mest klassiska presentidéerna, en chokladkorg kan innehålla små gourmet- eller stora chokladplattor; även hemgjorda choklad kan fylla en presentkorg.

Vin och ost

En kombination som aldrig går ur modet, denna presentkorg kan innehålla en bra flaska rött vin, eleganta ostkilar eller burkar, de bästa krackarna som går med osten. För att tillföra en touch av klassen kommer ett par vinglas eller en ostskiva att slutföra det. Du kan också lägga till en cigarett- eller e juice paket beroende på valet.

Aromatisk

En presentkorg fylld med aromatiska och doftande badoljor, massageoljor, rökelsepinnar, doftljus i olika former, ett organiskt rum eller bilfräschare är en perfekt presentidé.

Cocktail

En elegant presentidé för ett företag eller affärsföretag, den kan sättas ihop med alla föremål som behövs för en perfekt cocktail.

Mat

Detta är ett område där givaren kan ge fullt utluft till kreativitet och fylla presentkorg med frukt, nötter, snacks, exotiska teer, ekologiska produkter och en platta med köttskuret marinad. De mer förfinade ibland inkluderar presentkort för en måltid för två på en snazzy restaurang eller kuponger för köp i den senaste specialaffären i området.

Resa

En fantastisk idé för en giveaway detta resesats kan sätta ihop saker som en kompass, digitalkamera, kartor, bärbara och återanvändbara flaskor, bärbart tält, sovväskor, toalettartiklar för resor, schweizisk kniv etc.

Böcker

För den entusiastiska läsaren, att gåva en samling av de senaste pocketböckerna tillsammans med bokmärken med roliga eller humoristiska taggar, är en te-mugg med en fängslande slagord tankeväckande artiklar att inkludera.

Kaffe

För kaffefläktarna fungerar en mängd kaffepulverväskor, en målad eller designad kaffemugg och kanske en liten kompakt kaffebryggare. Eller de vackraste kaffebönorna med en kompakt bärbar kaffekvarn kommer att vara stolta över köksbordet.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar